Uporabno
3526 ogledov

Praznična darila za vaše najdražje

Odeja Odeja
Že razmišljate o novoletnih darilih? Za vas smo zbrali nekaj idej.

Mesec december je tu, najlepši čas v letu, čas dobrih želja, prijaznih stiskov rok in bleščečih lučk. V kateri barvi letos sije vaša novoletna smrečica? Mogoče v žareči rdeči kot je naša mehka bombažno-satenasta posteljnina Savana ali pa k njej pripadajoča okrasna blazina? Obdarovanje ob koncu leta za marsikoga predstavlja prav posebno opravilo in izziv, zato smo se odločili, da vam letos priskočimo na pomoč.

IDEJA ZA DARILO ŠT. 1: Mehka posteljnina Savana

Odeja | Avtor: Odeja Odeja
Pred nakupom tega darila vašega obdarovanca povprašajte o najljubši barvi. Naj izbira med ognjeno črno-oranžno, žarečo rdečo, turkizno modro, umirjeno bež ali jagodno ametist barvo. V teh barvah smo namreč oblikovali našo novo kolekcijo bombažno-satenaste posteljnine Savana. Zanjo je značilen čudovit naravni preplet v skrbno izbranih barvnih kombinacijah – po eni strani so simpatično razigrane, po drugi pa uglajeno zadržane. Savana bo vsekakor spremenila vaš oziroma spalni prostor vašega obdarovanca, saj spalnica s Savano zasije v povsem drugačni luči. Posteljnino si oglejte tukaj.

IDEJA ZA DARILO ŠT. 2: Komplet odeje in vzglavnika iz organskega bombaža in volne

Odeja | Avtor: Odeja Odeja
Kako najbolje izraziti pozornost, skrb za zdravje in toplino, kot z mehko odejo in udobnim vzglavnikom? Podarite Organic Lux Wool Medium odejo, ki je narejena iz najkvalitetnejšega 100 % bombaža in volne iz organske predelave. Spanje s to odejo omogoča popolno naravno sprostitev, ki še tako zahtevne napolni z energijo za cel dan. Za odlično podporo glavi izberite vzglavnik Organic Medium, ki nudi prijetno oporo in omogoča zdravo lego telesa. Popolno darilo iz naravnih materialov izberite tukaj!

V novem letu vam želimo, da vas spremljata zdravje ter uspeh na vseh področjih. Naj bodo odnosi iskreni, vaše življenje pa iskrivo ter polno lepih, udobnih in toplih trenutkov v objemu vašega doma tudi z našimi izdelki. Do konca leta vas v Odeji razvajamo še z 20 % prazničnim popustom. Vabljeni po toplo odejo, udoben vzglavnik iz spominske pene, odličen prehod v novo leto pa vam lahko pričara tudi posteljnina iz satena. Razvajajte sebe in svoje najdražje in jih obdarite z udobjem, mehkobo in toplino, ki so značilni za naše izdelke. Se vidimo v trgovinah Odeja ali na odeja.si.