Športne kombinacije za še boljšo motivacijo!

Foto: Answear
Foto: Answear
Favoriti iz Answear.si vas vabijo k aktivnemu načinu življena.
Oglej si celoten članek

"Zdrav duh je v zdravem telesu" je modrost, ki jo Answear integrira v svoje poslanstvo. Answear, vodilna spletna platforma za spletno nakupovanje, ki nudi več kot 500 svetovno priznanih znamk, nudi posebno kategorijo za športna oblačila. V rubriki Šport najdete pestro izbiro športnih kombinacij, za katere smo prepričani, da vas bodo prisilile in še dodatno motivirale k aktivnemu načinu življenja.

Seznam športnih kombinacij začenjamo s kompletom blagovne znamke Bella Mafia, ki je usmerjen v promocijo aktivnega življenja in vključuje široko paleto barv, geometrijskih vzorcev in poudarja ženstvenost. V kompletu LaBellaMafia Alert z visoko vsebnostjo bombaža se lahko odpravite na plažo, na tek ali na prijeten sprehod.

Foto: Answear Answear

Adidas je klasika med športnimi oblačili. Izpostavljamo kratke hlače Adidas Originals iz kolekcije Primegreen, ki se lahko pohvali z izdelki iz visokokavostnih recikliranih materialov. Odlične so tudi kratke hlače Adidas Originals Adicolor iz linije Adidas End Plastic Waste, izdelane iz recikliranih materialov.

Foto: Answear Answear

Oboje lahko kombinirate s športnim topom The North Face International Women's Day, ustvarjenim s tehnologijo FlashDry™, ki zagotavlja učinkovito regulacijo temperature in učinkovit prenos vlage med športno aktivnostjo.

Foto: Answear Answear

Če si ljubiteljica pajkic ali oprijetih kolesarskih hlač in imaš raje več barv, izpostavljamo nekaj modelov – kratke hlače Reebok Classic, hlače Puma ali še krajše in ekstravagantne kratke hlače P.E Nation Break Out

Foto: Answear Answear

Zraven bi kombinirali še nekaj ležernih in udobnih topov, za katere je značilen hitro sušeč in lahek material, ki vpija vlago. Govorimo o topu Under Armour Knockout, topu Nike ali Reebok.

Foto: Answear Answear

Spodaj si oglejte še nekaj naših predlogov in poiščite svojo idealno športno kombinacijo!

Kratke hlače Champion

Foto: Answear Answear

Kratke hlače Puma Title Nine

Foto: Answear Answear

Kratke hlače Under Armour Play Up 3.0

Foto: Answear Answear

Top Reebok Cut Out

Foto: Answear Answear

Top LaBellaMafia Bloody Mary

Foto: Answear Answear

Top Ellesse

Foto: Answear Answear

Answear omogoča hitro dostavo v 48 urah. V kolikor postanete član Answear Cluba pa boste 10 odstotkov vrednosti vsakega nakupa pretvorili v točke, s katerimi boste lahko znižali vrednost poljubnega artikla tudi do 50% ob naslednjem naročilu. In ne skrbite! Answear vsem strankam zagotavlja tudi brezplačno dostavo in vračila za nakupe nad 40 eur.

Lifespiration starts here. Uživajte v nenavadnih poslovnih kombinacijah in se prepričajte o kakovosti Answear!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.