Ste pripravljeni za napredovanje v službi?

V karieri po navadi niso nagrajeni tisti, ki so bolj sposobni. Nagrajeni so tisti, ki so spretnejši v odnosih s sodelavci in nadrejenimi!
Oglej si celoten članek

Zato bo Vzajemna srečne izžrebance, ki bodo spretno glasovali na tedenskih izzivih prek FB ali spletne strani odrasel.si, nagradila z lepimi nagradami.

Priljubljeni stand-up komik Gašper Bergant je namreč pripravil hudomušne video nasvete, ki nazorno pokažejo, kako prosperirati v službenem okolju in osvojiti spoštovanje sodelavcev. Pri tem pa je seveda v svojem prepoznavnem slogu vse malce karikiral.

Hočeš nagrado? Ni panike!

Vzajemna

Obišči spletno stran odrasel.si in preveri, kako se pri šefu naslednjič lahko pogajaš ali kako si (ne) pridobiš spoštovanje sodelavcev. In si ob tem zagotovo zagotoviš sodelovanje v nagradni igri - s preprostim klikom na enega izmed ponujenih odgovorov. Vzajemna bo  tekom nagradne igre med drugim podelila zvočno postajo in slušalke JBL, spodnjice Freegun in čudovite majice.

Najboljše šele prihaja!

A zgoraj opisano ne bo vse, s čimer nam bo postregel priljubljeni komik. Med drugim bo pokazal tudi ostale načine, kako si v službi pridobiti in ohraniti ugled. Vabimo vas, da spremljate njegove nasvete, saj se boste pri tem nedvomno nadvse zabavali ter morda osvojili lepo nagrado!

Vzajemna

Ne pozabi na zavarovanje! Izberi Vzajemno!

S potekom statusa študenta si morajo mladi po dopolnjenem 26. letu urediti dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 31,97 €, s 3 % popustom pa 31,01 €. To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni prejmete Paket Mladi, v katerem lahko izbirate med naslednjimi darili: Vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €), zvočnik GO2 (35 €), darilna kartica Spar (25 €), bon Extreme Vital (35 €) ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

Vzajemna

Zavarovanci Vzajemne se lahko brezplačno vključite v program Varuh zdravja in koristite cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmete majico Vzajemna in še dobroimetje v višini 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter zavarovanja Tujina) ter 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.