Uporabno
5458 ogledov

Ste pripravljeni za napredovanje v službi?

Vzajemna
V karieri po navadi niso nagrajeni tisti, ki so bolj sposobni. Nagrajeni so tisti, ki so spretnejši v odnosih s sodelavci in nadrejenimi!

Zato bo Vzajemna srečne izžrebance, ki bodo spretno glasovali na tedenskih izzivih prek FB ali spletne strani odrasel.si, nagradila z lepimi nagradami.

Priljubljeni stand-up komik Gašper Bergant je namreč pripravil hudomušne video nasvete, ki nazorno pokažejo, kako prosperirati v službenem okolju in osvojiti spoštovanje sodelavcev. Pri tem pa je seveda v svojem prepoznavnem slogu vse malce karikiral.

Hočeš nagrado? Ni panike!

Vzajemna | Avtor:

Obišči spletno stran odrasel.si in preveri, kako se pri šefu naslednjič lahko pogajaš ali kako si (ne) pridobiš spoštovanje sodelavcev. In si ob tem zagotovo zagotoviš sodelovanje v nagradni igri - s preprostim klikom na enega izmed ponujenih odgovorov. Vzajemna bo  tekom nagradne igre med drugim podelila zvočno postajo in slušalke JBL, spodnjice Freegun in čudovite majice.

Najboljše šele prihaja!

A zgoraj opisano ne bo vse, s čimer nam bo postregel priljubljeni komik. Med drugim bo pokazal tudi ostale načine, kako si v službi pridobiti in ohraniti ugled. Vabimo vas, da spremljate njegove nasvete, saj se boste pri tem nedvomno nadvse zabavali ter morda osvojili lepo nagrado!

Vzajemna | Avtor:

Ne pozabi na zavarovanje! Izberi Vzajemno!

S potekom statusa študenta si morajo mladi po dopolnjenem 26. letu urediti dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 31,97 €, s 3 % popustom pa 31,01 €. To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni prejmete Paket Mladi, v katerem lahko izbirate med naslednjimi darili: Vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €), zvočnik GO2 (35 €), darilna kartica Spar (25 €), bon Extreme Vital (35 €) ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

Vzajemna | Avtor:

Zavarovanci Vzajemne se lahko brezplačno vključite v program Varuh zdravja in koristite cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmete majico Vzajemna in še dobroimetje v višini 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ter zavarovanja Tujina) ter 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.