Telemach še naprej vlaga v GIGA omrežje

Foto: Telemach Telemach
Kot vodilni ponudnik digitalnih storitev v Jugovzhodni Evropi je skupina United Group še naprej na čelu digitalne preobrazbe regije z gradnjo omrežja nove generacije - GIGA omrežja.
Oglej si celoten članek

Danes lahko prek obstoječe infrastrukture svojim uporabnikom že zagotavljajo hitrosti internetnih povezav do 1 Gbps, obenem pa še naprej nadgrajujejo svoje hibridno optično-koaksialno omrežje. Z nadaljnjim razvojem tehnologije Docsis 3.1 bo Telemach lahko v bodoče na istem omrežju nudil dostop do interneta s hitrostmi do 10 Gbps.

Telemach je pripravljen, da na določenih delih omrežja od 18. oktobra dalje nudi dodaten paket s hitrostmi 1 Gbps. Nadaljnje naložbe bodo zagotovile, da bo imel Telemach do konca leta 2019 največje omrežje nove generacije z največ gospodinjstev v Sloveniji z dostopom do GIGA hitrosti.

Naložbe skupine United Group so že od samega začetka usmerjene v izgradnjo omrežja prihodnosti. Zaradi tega danes upravlja z največjim omrežjem nove generacije v regiji, ki je pripravljeno, da podpre vse prihodnje potrebe njihovih uporabnikov.

www.telemach.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.