Uporabno
1318 ogledov

Telemach še naprej vlaga v GIGA omrežje

Telemach Telemach
Kot vodilni ponudnik digitalnih storitev v Jugovzhodni Evropi je skupina United Group še naprej na čelu digitalne preobrazbe regije z gradnjo omrežja nove generacije - GIGA omrežja.

Danes lahko prek obstoječe infrastrukture svojim uporabnikom že zagotavljajo hitrosti internetnih povezav do 1 Gbps, obenem pa še naprej nadgrajujejo svoje hibridno optično-koaksialno omrežje. Z nadaljnjim razvojem tehnologije Docsis 3.1 bo Telemach lahko v bodoče na istem omrežju nudil dostop do interneta s hitrostmi do 10 Gbps.

Telemach je pripravljen, da na določenih delih omrežja od 18. oktobra dalje nudi dodaten paket s hitrostmi 1 Gbps. Nadaljnje naložbe bodo zagotovile, da bo imel Telemach do konca leta 2019 največje omrežje nove generacije z največ gospodinjstev v Sloveniji z dostopom do GIGA hitrosti.

Naložbe skupine United Group so že od samega začetka usmerjene v izgradnjo omrežja prihodnosti. Zaradi tega danes upravlja z največjim omrežjem nove generacije v regiji, ki je pripravljeno, da podpre vse prihodnje potrebe njihovih uporabnikov.

www.telemach.si