Benedict pomaga reševati mucke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ellen Carozza je veterinarski tehik, ki obožuje mucke. Že pred časom se je zaljubila v majceno zapuščeno belo kepico in jo odnesla domov.
Oglej si celoten članek

Mucku je dala ime Benedict Cumbercat in mu podarila vso svojo ljubezen.

Benedict se je kmalu izkazal za prav posebnega mucka, saj Ellen pomaga pri svojem poslanstvu – pri reševanju malih muckov. Ko pripelje Ellen novo malo mucko domov, ki jo je treba oskrbeti in hraniti z umetnim mlekom, jo Benedict posvoji in postane njen ljubeči očim.  

Ko doma nimajo malih muckov, je po pripovedovanju Ellen kar malce nesrečen.

Do zdaj je posvojil že na desetine muckov, zdaj pa je tudi Benedict dobil svojo najljubšo hčerkico – Winifried.

Winifried, ki se je rodila predrobna in šibka, je mati zanemarila. Prav tako je zanemarila tudi njene drobne bratce, ki so vsi umrli. 

Na srečo je Winifried k sebi vzela Ellen, doma pa je zanjo 24 ur na dan pazil Benedict, jo grel in čistil ter pomagal, da je preživela. 

Zdaj je Winfried močna, zdrava in razposajena mucka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.