Bolšji sejem rastlin

Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin Foto: Saša Despot bolšji sejem rastlin
Botanični vrt Univerze v Ljubljani in Slovensko društvo za kulturo vrtov in narodne zbirke rastlin tudi letos prirejata bolšji sejem rastlin.
Oglej si celoten članek

Na sejmu je možno prodati, kupiti in zamenjati zelo raznolike rastline, med katerimi se vedno najde tudi precej zelo redkih.
 Zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev svetujejo parkiranje na Prulah, ki so zdaj z brvjo povezane z Ižansko cesto na drugi strani Grubarjevega prekopa.

Prireditev danes poteka do 17. ure, jutri pa od 9. do 17. ure.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.