Britanke s svojimi barvnimi različicami

Foto: Prodimedia
Foto: Prodimedia
Britanke so najbolj znane v prečudoviti enobarvni modri različici. Vse pogostejše pa so tudi druge barve, ki najvdušujejo ljubitelje mačk. Katera je vaša najljubša?
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali so britanske kratkodlake mačke umirjene, ljubeče in zelo inteligentne. Vzrediteljica teh muck nam je zaupala, da so tihe in zmerno aktivne, odsotnost lastnika pa ponavadi kar prespijo ali raziskujejo po stanovanju.

Več o živjenju z britanko lahko preberete TUKAJ, spodaj pa lahko občudujete njihove barvne in vzorčne različice. Med drugim poznamo črne, čokoladne, cimetne, bele, rdeče, krem in sive barve. Lahko so pikaste, tigraste in marogaste, veliko je kombinacij z belo barvo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.