Čakajo, da vam ukradejo srce

Foto: zavetisce maribor Piki Foto: zavetisce maribor Lido Foto: zavetisce maribor Dino Foto: zavetisce maribor Seri Foto: zavetisce maribor Taras Foto: zavetisce maribor Pongo Foto: zavetisce maribor Julija Foto: zavetisce maribor Gim
V Zavetišču za živali Maribor na vas predolgo čakajo prijazni kosmatinci. Bi ob začetku poletja rešili življenje in sklenili novo prijateljstvo? Smeh, dolgi sprehodi in ljubeči pogledi so zagotovljeni.
Oglej si celoten članek

Kmalu bosta minili dve leti odkar lepotec Đino čaka na novo družino. Lido je svojo drugo obletnico preživel aprila, Piki bo v Zavetšču za živali Maribor kmalu tri leta. Spoznajte bernardinko Julijo, ki je v požaru izgubila dom in skrbnico, najbrž se boste vprašali, zakaj ni nihče že skoraj dve leti posvojil čudovitega Šerija ...

V fotogaleriji si oglejte nekaj tistih psov, ki v Zavetišču za živali Maribor čakajo najdlje na nekoga, ki jih bo imel rad in ki mu bodo lahko ukradli srce. Ste med njimi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.