Čebele prekinile tekmo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ekvador je nedvomno dopolnil spisek razlogov za prekinitev nogometne tekme.
Oglej si celoten članek

Konec tedna je tekmo 21. kroga tamkajšnjega prvenstva med ekipama River Ecuador in Aucas v Guayaquilu v 10. minuti prekinil roj čebel, ki so napadle nogometaše, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nogometaši so poiskali zavetje v slačilnicah, tam počakali več minut na nadaljevanje, a je delegat odločil, da se tekma prestavi za dan, saj je šlo za izredno velik roj čebel in tveganje za nadaljevanje je bilo preveliko.

Danes ekipi, izid ob prekinitvi je bil 0:0, čaka 80 minut nadaljevanja tekme, pa so potrdili na tamkajšnji nogometni zvezi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.