Danes se najejte na Vegafestu

Foto: Vegafest
Foto: Vegafest
Vegafest se je letos iz Mosteca preselil v center Ljubljane na Pogačev trg in se s tem pridružil vsem ostalim večjim veganskim festivalom po Evropi.
Oglej si celoten članek

Na Vegfestu, ki traja vse do 22.00 ure se boste lahko najedli dobrot, navijali za pogumneža ali pogumnico, ki bo zmagal v tekmovanju in pojedel največ banan, prisluhnili predavanjem na temo prehrane, zdravega življenja, športa na rastlinski prehrani in se seznanili z ''veganskim rapom'' hrvaškega glasbenika IFEEL-a.

Na največjem veganskem dogodku v Sloveniji, kjer letos pričakujejo več kot 10.000 obiskovalcev bodo razbijali stereotipe o bledičnih, čudaških veganih in pokazali, da je veganstvo več kot samo modno - je tudi sočutno, zdravo in prijazno do okolja. 

"Namen festivala je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in ozaveščanje o človekovem odnosu do živali, okolja in samega sebe. Za boljši svet, odgovorno in ozaveščeno družbo" sporočajo organizatorji iz Slovenskega veganskega društva.

Foto: Vegafest Vegafest

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.