Dresurno jahanje in preskakovanje ovir

Foto: Konjeniški klub Gibanje
Foto: Konjeniški klub Gibanje
V soboto bodo v Konjeniškem klubu Gibanje bodo organizirali klubsko tekmovanje, na katerem se bodo člani, ki so aktivni in bodoči tekmovalci, lahko pomerili v dresurnem jahanju ter preskakovanju ovir.
Oglej si celoten članek

Pri tekmovanju v dresurnem jahanju bodo morali jahači pokazati popolno usklajenost s konjem in odjahati predpisano nalogo, v drugem delu tekmovanja pa bodo morali v določenem časovnem okviru preskočiti vrsto zaprek. Po končanem tekmovanju sledi podelitev nagrad, piknik in brezplačno jahanje za otroke.

"S tekmovanjem začnemo ob deveti uri, v popoldanskem času pa si bodo otroci lahko ogledali naš jahalni klub, spoznali naše šolske in tekmovalne konje, ter se pomerili v raznih igrah," pravijo.

Konjeniški klub se nahaja na mirni in zeleni lokaciji nedaleč stran od Domžal, v Depali vasi številka 49. 

Čudovite konje in simpatične člane Konjeniškega kluba Gibanje boste lahko spoznali tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki bo 11. junija v Češminovem parku v Domžalah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.