Festival za ljubitelje živali: Spet smo bili z vami

Foto: Žurnal24 Festival za živali Foto: Žurnal24 Festival za živali Foto: Žurnal24 Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali Foto: Saša Despot Festival za živali
Vrvež se je začel že zgodaj zjutraj, ko so lastniki pripeljali prve živali.
Oglej si celoten članek

V Češminovem park v Domžalah je bilo v nedeljo spet živahno, saj je potekal največji festival za ljubitelje živali, ki ga zdaj že tradicionalno organiziramo Žurnalovci.  Foto: Saša Despot Festival za živali

 

Žal je popoldanski dež poskrbel, da je bilo zaključno dogajanje malce manj pestro, se je pa zato v dopoldanskem času trlo ljudi.

Foto: Saša Despot Festival za živali

Rdeča nit dogodka je bilo odgovorno skrbništvo živali ter odnos otrok do živali, namen brezplačnega in dobrodelnega festivala je torej približati otrokom živali in jih naučiti spoštljivega odnosa do njih.

Foto: Saša Despot Festival za živali

Foto: Saša Despot Festival za živali

Seveda so se najmljaši zelo zabavali, saj jih je čakal napihljivi grad, brezplačne delavnice in zanimiv lov za zakladom. 

Otroci in živali Domžale danes prva izbira za družinski izlet

Začelo se je

Vrvež se je začel že zgodaj zjutraj, ko so lastniki pripeljali prve živali; spoznali smo različne pasme psov, konje, mačke, dihurje, na našem brezplačnem dogodku vaše otroke čakajo marljive čebelice, kuščarji, kače, ptice, pajki in nekateri insekti in tako dalje.

Foto: Saša Despot Festival za živali

Sicer se je začelo poučno, po pozdravnem govoru domžalskega župana, so se nam kot prvi predstavili junaki, reševalni in policijski psi. Njihovi vodniki so predstavili delo z njimi in seveda, kakšnih akcij se udeležujejo.

Foto: Saša Despot Festival za živali

Foto: Saša Despot Festival za živali

Foto: Saša Despot Festival za živali
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.