Fotografiranje z mačkami je prepovedano!

Foto: DC
Foto: DC
Višji savdski klerik je prepovedal fotografiranje z mačkami, s kužki in ostalimi živalmi, saj je to po njegovem mnenju zahodnjaška praksa.
Oglej si celoten članek

Šejk Saleh Bin Fawzan Al-Fawzan je v televizijski oddaji burno reagiral na vprašanje o fotografiranju z mačkami, ki je vse bolj pogosto. Te fotografije pa ljudje vse pogosteje objavljajo na družbenih omrežjih. Posnetek njegovega odziva in njegove prepovedi je hitro zaokrožil po spletu, tudi v angleškem prevodu, kjer se iz njega norčujejo. 

Ko so ga v oddaji vprašali, kaj meni o novem trendu slikanja z mačkami je dejal: “Kaj? Kako mislite slikanje z mačkami? Takšno fotografiranje je prepovedano, mačke tu ne veljajo nič!”

Dodal je, da je takšno fotografiranje, v kolikor ni nujno, prepovedano. Pa ne le fotografiranje z mačkami, pač pa tudi z drugimi živalmi. 

Posnetek z angleškim prevodom lahko vidite TUKAJ.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:17 27. Maj 2016.

    Kreten muslički.

  • STF
    20:32 27. Maj 2016.

    Kulturna obogatitev, ni kej.

  • mph
    20:22 27. Maj 2016.

    To je manjši del problema, glavni problem je, da bi radi srednji vek spravili v Evropo, zato izdatno financirajo migrante …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.