Guinnessov rekord: Hiter kot strela

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Twinkie se ne more ustaviti.
Oglej si celoten članek

Ko so pred njim baloni, se ta Jack Russell pod imenom Twinkie enostavno ne more ustaviti. Mali kuža iz Kalifornije je tako postal svetovni rekorder v pokanju balonov. Sto jih je predrl v manj kot štiridesetih sekundah in se vpisal Guinnessovo knjigo rekordov. 

Čeprav si psiček zasluži vse pohvale, je imel Twinkie pri svojem, resda bizarnem podvigu, vendarle prednost pred drugimi. Izhaja namreč iz zelo uspešne in znane družine (v prediranju balonov). Njegova mati Anastasia se je namreč ravno tako za nekaj časa vpisala v to slavno knjigo rekordov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.