Homey obožuje plesne boje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ta kunec obožuje plesne boje, zaradi tega ima na Instagramu več kot 2.400 sledilcev. Kunce boste sicer lahko v živo spoznali tudi na našem Sejmu za ljubitelje živali, ki bo 11. septembra v Domžalah.
Oglej si celoten članek

Ko je treba plesati, je treba plesati. Kunec Homey, ki živi pri paru v Illinoisu, ima številne oboževalce zaradi njegovega veselja do plesnih bojev.

“Homey je najpametnejši kunec, kar sem jih videla,” ga opisuje njegova skrbnica Jane. Jane sicer dobro pozna kunce, saj jih ima doma že več kot deset let.

Povedala je, da ga je s priboljški učila poljubljanja, obrata in ploskanja, ni pa pričakovala, da bo tudi plesal. Sicer pa pleše le tedaj, ko je vesel in se počuti dobro v svojem okolju. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.