Huda nesreča na avtocesti: Tovornjak s sloni se je prevrnil na bok

Foto: twitter
Foto: twitter
Voznike pričakal nenavadni prizor ...
Oglej si celoten članek

Nenavadna nesreča se je včeraj zgodila na avtocesti  v bližini španskega mesta Pozo Cañada, posnetki, ki so zaokrožili po socialnih omrežjih pa kažejo na nenavadni prizor.

Cirkuški tovornjak, ki je prevažal slone, je prehiteval počasnejše vozilo, se ob tem prevrnil na bok, sloni pa so pobegnili na cesto. Kot je razvidno s posnetkov, ki jih je preko twiterja objavil direktor direkcije za promet pri španskem notranjem ministrstvu, jo je voznik dobro odnesel, eden izmed slonov pa je zaradi poškodb poginil. Preostali so zatavali na cesto, dva izmed med njimi sta bila ranjena.

Avtocesta na kraju 160 kilometrov od glavnega mesta Madrid, je bila po nesreči za promet zaprta dve uri. Oblasti so morale namreč ranjene živali s pomočjo žerjava dvigniti na drugo vozilo, ki jih je nato odpeljalo na varno.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.