Igralka se skupaj s psičkoma seli k princu Harryju

Foto: profimedia princ Harry
Pri ugotavljanju, kaj se plete med britanskim princem Harryjem in ameriško igralko Meghan Markle, so bili novinarjem na Otoku tokrat v pomoč igralkini štirinožci.
Oglej si celoten članek

Marklova ima dva pasja prijatelja, beagla Guya in mešanca med labradorcem in ovčarjem Bogarta, ki naj bi bila iz Toronta, kjer sta skupaj z Marklovo živela do sedaj, namenjena v Veliko Britanijo. Tamkajšnji novinarji so novico interpretirali kot znak, da sta se igralka in princ Harry odločila narediti korak naprej v njunem razmerju.

Pred potjo pa bosta morala psička, ki sta sicer zvezdi igralkinega Instagrama, prestati več cepljen in krvnih testov, poleg tega pa jima bodo vsadili tudi mikročipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:23 20. November 2017.

    NIKOLI, res nikoli se ne bi oženil s osebo s psimi. Verjemite iz lastnih izkušenj. Pes v postelji, jaz pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.