Iskali so jo eno uro in našli na nenevadnem kraju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Britney Diane je prostovoljka, ki rada pomaga živalim v stiski. Ena od živalic je tudi mucka Chanel, ki je ostala brez mamice.
Oglej si celoten članek

Tako jo je Britney že pri dveh tednih odnesla domov, kjer jo mora redno hraniti po steklenički. 

Pravi, da je Chanel zelo ljubka mucka, ki pa je že pošteno poskrbela za sive lase. Ko je je želela Britney nahraniti, male mucke ni našla nikjer. Pri iskanju je kmalu pomagala cela družina, iskali so pod pohištvom, vzglavniki, hladilnikom ... Našli so jo šele po eni uri.

Mala mucka je zlezla v škatlo za papirnate robčke in tam srečno zaspala. Dokler bo Chanel tako dobcena, bo ta škatla najbrž zanjo najljubši prostor, saj je takoj po hranjenju znova zlezla vanjo, je povedala Britney. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.