Iz oči v oči s krokodilom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V živalskem parku divjih živali v Južni Ameriki turistom ponujajo neobičajno izkušnjo - potapljanje s krokodili.
Oglej si celoten članek

Za potapljanje z morskimi psi ste verjetno že slišali, v Južni Afriki pa se lahko podate tudi na adrenalinsko avanturo, kjer se boste gledali iz oči v oči s krokodilom.

Foto: Profimedia Potaplajnja v kletki

To nenavadno izkušnjo ponujajo v živalskem parku divjih živali Cango Wildlife Ranch v Oudtshoornu, kjer imajo tri krokodile. 80 let star Zimbakwe je dolg nekaj več kot štiri metre in tehta 562 kilogramov. Družbo mu delata 25 let stara Sweet Sue in 40 letni Ma Baker. Dolga sta okoli tri metre in tehtata 320 in 440 kilogramov.

Foto: Profimedia Potaplajnja v kletki Nenavadno izkušnjo ponujajo že dve leti, kletka pa mora biti zaradi močnega krokodiljega ugriza še močnejša kot je pri potapljanju med morskimi psi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.