Junaški črnogorski pes je postal internetna zvezda

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Potepuški pes Medo iz črnogorske Podgorice je postal zvezda po vsem svetu zaradi načina, kako je pregnal cestnega roparja.
Oglej si celoten članek

Kot blisk je po spletu zaokrožil posnetek, ki je nastal v četrtek v glavnem mestu Črne gore. Moški v rumeni jakni je sledil ženski, šla sta že mimo klateškega psa, ki se je tam znašel po naključju. 

Nakar moški zgrabi žensko za roko in jo skuša oropati. Sledilo je presenečenje, saj se je nemudoma vmešal pes. 

xxx

Pes sicer nima lastnika, a ga poznajo vsi, ki živijo v tisti ulici. Ime mu je Medo in naj bi dobro ločil med domačini ter tistimi, ki v ulici niso doma. 

Ženska je očitno kasneje gledala video nadzorne kamere, ki je posnela dogajanje. "Medo me je rešil! Poglej Medota!", se je topila od hvaležnosti.

O Medotu sedaj poročajo številni svetovni mediji, od Rusije, do Velike Britanije, Indije in ZDA. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:27 26. November 2017.

    pa naj se kdo rece da so zivali brez pameti in custev,,,ja vedno povrnejo dobroto ,,,zalostno da je se ogromno …

  • 13:43 26. November 2017.

    Zato okoli našega parlamenta ni psov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.