Kače, pajki, kuščarji ...

Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo Foto: Anže Petkovšek biexo
Eksotične živalice že navdušujejo. Razstavo Bioexo lahko obiščete le še jutri.
Oglej si celoten članek

Zbrali smo nekaj fotografskih utrinkov z 18. Razstave eksotičnih živali Bioexo v Ljubljani, ki jo lahko obiščete le še jutri. Na ogled je veliko različnih vrst živali kot so kače, ptičji pajki, kuščarji, žabe, eksotične žuželke in še marsikaj.

Poslikave obrazov

Za vse, ki se bojijo omenjenih eksotičnih živali, jutri ob 12.00 organizirajo delavnico odpravljanja strahu do živali. Na razstavi bodo tudi delavnice za otroke, poslikave obrazov otrok na plazilski način, igralnica dihurjev, igralnica podganic in tako dalje.

Razstava, ki jo organizira Društvo ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo, se odvija v Ljubljani, na Oddelku za biologijo, na Večni poti 111. Razstava je odprta med 9. in 19 uro.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:37 28. April 2015.

    Ti živali so bile tako vzrejene in so celo življenje v "kletkah", če bi jih dal v naravo bi najverjetneje …

  • 16:29 25. April 2015.

    .uboge v kletkah dosmrtno ujete lepe živalce .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.