Kaj je božiček prinesel tigru?

Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu
Božiček je obiskal tudi živali v živalskem vrtu Veszprem na Madžarskem.
Oglej si celoten članek

Oskrbniki v nekaterih živalskih vrtovih si močno prizadevajo, da imajo živali polne dneve in jim ni dolgčas.

V živalskem vrtu Veszprem so živalim zavili darilca, ki so razveselila čisto vse živali. Primati so v prikupnih škatlah našle sadje in zelenjavo, tigri pa so se razveselili piščančjega mesa. 

Foto: EPA Božiček v živalskem vrtu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.