Kar na lepem ne sliši, gleda v eno točko ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
"Moja je psička je kot bi nanjo vplivala luna," opisuje bralka.
Oglej si celoten članek

Vprašanje: Pozdravljeni, imam psičko samojedko in je res zlata psička. Ima pa eno napako. Lahko je cel mesec v redu in poslušna, pridna, potem pa kar na lepem ne sliši. Stoji nepremično, gleda v eno točko, ne sliši in tudi ujeti se ne pusti. Ko se ji hočeš približati, zbeži. To traja približno dve uri, potem pa je spet kot da ni nič bilo. Je normalna naprej, dogaja se mi vsak mesec, kot da bi nanjo vplivala luna. Hvala. 

Odgovarja Vice Zaninović, dr. vet. med., Prva-K klinika za male živali

Pozdravljeni!
Na podlagi vašega opisa ni mogoče oceniti, ali gre za normalno obnašanje- neposlušnost, ali mogoče za znake nevrološkega izvora. Če ne sliši, to vsekakor ni normalno. Zato svetujem, da psičko peljete na pregled k veterinarju, ki se ukvarja z nevrologijo.

Lep pozdrav

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.