Krut vlomilec nad pasjega mladička

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neidentificirani storilec je v angleškem mestu Great Yarmout vlomil v hišo, ukradel več vrednih stvari in storil kruto, neodpustljivo dejanje ...
Oglej si celoten članek

Neidentificirani storilec je v angleškem mestu Great Yarmout vlomil v hišo pri tem pa v kadi utopil sedem mesečnega psička.

Lastnik kužka, ki je slišal ne ime Benji, Mark Philips je za britansko ITV dejal, da je bil psiček del družine že od vsega začetka in da jih je njegova smrt povsem pretresla. 

Mrtvega Benjija, je našel Philipsov svak Gareth Deacon-Walker, ki je prišel v hišo po vlomu in videl, kako psiček negiben plava v kadi. 

“Benji je bil več kot kuža, bil je eden izmed nas," je pretresen dejal Deacon-Walker .

Detektiv Richard Wallis, ki preučuje primer, pa je izpostavil, da je šlo za zelo okrutno dejanje in pozval vse, ki vedno karkoli o vlomu, naj informacije delijo s policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.