Krvavi pretep: Tudi pri takšni ljubezni se kdaj zalomi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pingvini so zveste živali, tako pare običajno loči le smrt. V tem primeru se je nekaj zalomilo.
Oglej si celoten članek

Pingvini živijo v koloniji,  kjer si v času parjenja vsak samec in samica najde svojega partnerja. Pingvini so znani po zvestobi, preko 72 odstotkov se jih vsako leto vrne k partnerju. V obdobju parjenja se tako moški vrnejo v svojo gnezdo, saj upajo, da bo to storila tudi ženska. 

Vendar se tudi tukaj včasih zalomi; prevara, ljubosumje, nasilje, ki se lahko prav grdo konča.

National Geographic je tako objavil zanimiv posnetek prevaranega pingvina - "moža", ki ob vrnitvi domov svojo drago zaloti z drugim. 

xxx

Po hudem in krvavem pretepu se samca odločita in izbiro prepustita njej, ki se kaj hitro in brez oklevanja odloči za ljubimca.

Prevarani mož se z usodo nikakor ne more sprijazniti, ljubimcema sledi do doma. Sledi pretep, v katerem pa mora prevarani pingvin priznati poraz in se umakniti. Video posnetek, ki se je kot blisk razširil po spletu, je požel tudi številne komentarje... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:42 8. November 2016.

    Za babo se ne splača pretepavat , je očitni nauk tele zgodbe !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.