Kuža pogoltnil dvajsetcentimetrski nož

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kuža Macie je lahko srečen, da je živ. Pogoltnil je namreč velik kuhinjski nož.
Oglej si celoten članek

Lastnica psa Irene Paisley sprva ni vedela, kaj je narobe z njenim enoletnim kosmatincem, ki je začel nenadoma bruhati in se dušiti. Še bolj se je prestrašila, ko je kužku iz nosu pritekla kri, je povedala za CNN.

Irene je svojega štirinožca nemudoma odpeljala na veterino, kjer je rentgenski posnetek pokazal vzrok vseh težav. Macie je pogoltnil dvajsetcentimetrski nož. Veteriarji so ga hitro operirali in nož odstranili. 

Veterinarka Emily Ronald je priznala, da česa podobnega še ni videla in da je imel pes res srečo. Najbrž jo je tako zlahka odnesel, ker je najprej pogoltnil ročaj noža in šele nato rezilo. 

Irene je povedala, da ne ve, kje je kuža ukradel nož. Morda ge je sunil celo iz pomivalnega stroja. Macie je zdaj doma v Glasgowu na Škotskem in bo po besedah veterinarke popolnoma okreval. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.