Lepotice in kače

Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami
Nekaj utrinkov s Šova pitonov in modne revije s kačami ...
Oglej si celoten članek

Ta konec tedna smo v Mozirskem gaju lahko občudovali tudi kače in ostale eksotične živali. Člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo so namreč organizirali že tradicionalni Šov pitonov.

Foto: Katja Vogrinec Modna revija s kačami V nedeljo smo lahko poleg kač občudovali tudi znane Slovenke v kolekciji oblikovalke Neje Kaligaro, obleke je šivala Špela Jančar.

Modeli so bili znane Slovenke, ki so pozirale s čudovitimi kačami ovitimi okoli teles. Po pisti se se je kot prva sprehodila lepa manekenka in tekmovalka Bitke parov Nika Matoh naša članica, model in tekmovalka Bitkeparov Nika Matoh, na modni reviji pa smo videli še zmagovalko Bitke parov Bojano Marciuš, stand up komičarko, igralko in voditeljice jutranjega programa na Hitradiu Center Tanjo Kocman, aktualno zmagovalko Big brotherja Mirelo Lapanovič in nagrajenko nagradne igre Bioexo, Asmiro Keranovič.

Za vas smo v fotogaleriji posneli nekaj utrinkov ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.