Maja, Nessi, Suzi ...

Foto: Zavetišče Ljubljana Maja Foto: Zavetišče Ljubljana Zofi Foto: Zavetišče Ljubljana Annie Foto: Zavetišče Ljubljana Ikarus Foto: Zavetišče Ljubljana Nessi Foto: Zavetišče Ljubljana Suzi Foto: Zavetišče Ljubljana Muki
Ljubke, nežne, igrive, prijazne in nagajive. V ljubljanskem zavetišču je na voljo veliko muck, ki iščejo nov dom.
Oglej si celoten članek

V fotogaleriji je le nekaj ljubkih muck iz ljubljanskega zavetišča, ki si močno želijo odgovornih skrbnikov. 

Objavljene mucke so bile na voljo za oddajo v sredo 22. julija, za več informacij pa lahko pokličete Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana na telefonsko številko 01 256 02 79 v času uradnih ur.

Lahko jim pišete tudi na elektronski naslov info@zavetisce-ljubljana.si. Uradne ure za obiskovalce imajo ob delavnikih med 8.00 in 14.00.

Izpolnete tudi vprašalnik 

V primeru, da boste izbrali žival v ljubljanskem zavetišču, boste morali pred sprehajanjem v izpustu ali drugim rokovanjem z zapuščeno živaljo izpolniti Vprašalnik za posvojitev psa oziroma mačke, pojasnjujejo v zavetišču. “V vprašalniku kandidat navede osebne podatke, dosedanje izkušnje, želje in pogoje namestitve ter oskrbe, ki jih nudi oziroma druge informacije v skladu s vprašalnikom” pravijo.

Oskrbnik, ki žival v imenu Zavetišča Ljubljana oddaja izpolnjen vprašalnik nato pregleda, se s kandidatom pogovori, mu svetuje in po lastni strokovni presoji posvojitev odobri ali zavrne. Glede na lastno presojo oskrbnika ima vodja Zavetišča Ljubljana možnost izključne presoje glede odobritev posvojitve. Ob tem oskrbnik živali kandidatu izda vse želene informacije v zvezi z izbrano živaljo, ki so mu znane oziroma mu svetuje posvojitev druge živali. Pogodbo o posvojitvu mucke najdete tukaj.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.