Mala medvedka

Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved Foto: EPA Polarni medved
Severna medvedka je stara komaj tri mesece in tehta že enajst kilogramov.
Oglej si celoten članek

Lanskega decembra so se oskrbniki v živalskem vrtu v Bremerhavnu veselili nove pridobitve. Severna medvedka Valeska je skotila malo bitje, ki je bilo dolgo skrito v objemu matere.

Zdaj se mala kepica že veselo igra pred fotografskimi objektivi, samička ima že 11 kilogramov. Oskrbniki so za medije povedali, da se je Valaska ob brejosti dodobra poredila. Običajno ima 180 kilogramov, pred kotitvijo jih je imela skoraj 300.

Valaska je s svojim partnerjem Lloydom že pred dvema letoma imela hčerkico Lale. Lanskega junija so mlado Lale preselili v Emmen zoo, Lloyd in Valaska pa nista izgubljala časa ...

Foto: EPA Polarni medved   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.