Medved ob Ikei

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kamere so ob Ikei v Vilešu ujele medvedka. Po obisku nakupovalnega središča si je zaželel medu.
Oglej si celoten članek

Kamere ob priljubljenem trgovskem središču Tiare Shopping v Vilešu (Italijansko ime je Villesse) so ujele medveda, piše Il Piccolo. Ob trgovskem centru s 140-imi trgovinami, kjer je v bližini tudi Ikea, je videti medveda, ki teče ob tamkajšnji cesti. Ta cesta je sicer namenjena le za obiskovalce središča in so po njej ponoči vozili le delavci zaposleni s strani trgovskega sredšča.

Strokovnjaki pojasnjujejo, da je trenutno za medvedke čas ljubezni in da se je ob nakupovalnem centru znašel predvsem zaradi intenzivnega iskanja partnerice. Po obisku nakupovalnega središča so medveda že zjutraj srečali v bližini na podeželju, kjer je uničil nekaj panjev in pojedel med. Kasneje je šel proti reki Soči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.