Medvedi med turiste

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ta miroljubna mama medvedka je svoje mladičke odpeljala na kopanje na popularno turistično plažo.
Oglej si celoten članek

Ljubka medvedja družina je presenetila turiste ob jezeru Tahoe v Kaliforniji. Kot lahko opazujemo na posnetku, jih turisti niso nič motili, pretirano pogumni so se medvedom kar preveč približali. Kljub temu medvedka ni kazala agresije, mladiče je po kopanju mirno odpeljalal nazaj v gozd.

Jezero Tahoe je sicer veliko sladkovodno jezero, ki privablja številne turiste in divje živali. Dolgo je kar 35 kilometrov in široko 19 kilometrov, leži pa na nadmorski višini 1.899 metrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:16 7. Avgust 2016.

    Zdej je še ljubka,ko se ji bo pa en dan odtrgalo,bodo pa firbci meli strgane ude in odprte glave,butli ameriški?

  • 10:09 7. Avgust 2016.

    Pri nas bi prepotentni lovski kroniki in pijančki že odprli ofenzivo na medvedko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.