Na festivalu tudi Bioexovci

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V nedeljo nas čaka doživetje tudi z društvom ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo ...
Oglej si celoten članek

"Na Festivalu za ljubitelje živali bo na ogled razstava eksotičnih živali, kjer bomo pokazali indijskega pitona Ludvika, našo maskoto in predstavnika velikih pitonov, ki lahko zrastejo do šest metrov,” nam je pojasnil Aleš Abram z Društva za lubitelje eksotičnih živali Bioexo.

Pokazali nam bodo tudi bradato agamo Korla, ki je že veteran v mnogih delavnicah in lep predstavnik bradatih agam. “Prišla bo tudi delegacija rdečerepih udavov, predvsem moških predstavnikov, kot so albino Max, motley varjanta Arax ter kopica letošnjih otročičkov, ki bodo tako na razstavi kot za prodajo novim odgovornim skrbnikom,” pravi Aleš.

Foto: Anže Petkovšek bioexo

Obljubil je, da na razstavi ne bo manjkala niti Rozi, predstavnica ptičjih pajkov, ter madagaskarski sikajoči ščurki kot predstavniki žužkov.

Samo razstavo bo popestrila tudi prodaja igrač ter nakita v obliki eksotičnih živali, najpogumnejši obiskovalci pa se bodo lahko fotografirali s katero od njihovih živali. “Bioexovci se že veselimo in komaj čakamo, da se vse skupaj začne,” dodaja Aleš.

Tudi konji, psi, terapevtske živali ...

Festival za ljubitelje živali bo 11. junija med 9.30 in 16.30 v Češminovem parku v Domžalah. VSTOP BO PROST.

Na dogodku bodo številne zanimive vsebine za otroke, spoznali bodo živali s kmetije, konje, ptice, kunce, ovčke, kače, insekte, kuščarje, mucke in številne pse. Božali bodo terapevtske živali, videli policijskega psa in policijska konja, se družili z dihurčki, videli športne pse v akciji, se udeležili lova na zaklad, raznih delavnic in poligona o morskih živalicah. Dogajanje bo pestro tudi za štirinožne prijatelje, ki jih čakajo masaža psov, brezplačna degustacija, nega ... Na dogodku bodo tudi mnoge prodajne stojnice, gurmanski kotiček in še veliko več. Več o dogodku TUKAJ. 

Foto: Anže Petkovšek biexo

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.