Ne, to ni vojska slonov ...

Foto: EPA Mednarodni dan slonov Foto: EPA Mednarodni dan slonov Foto: EPA Mednarodni dan slonov Foto: EPA Mednarodni dan slonov Foto: EPA Mednarodni dan slonov
Kaj dela toliko slonov na kupu?
Oglej si celoten članek

Ne, ne gre za vojsko slonov, ampak za praznovanje nacionalnega dneva slonov na Tajskem. Sloni na fotografiji uživajo v izbranem sadju in zelenjavi, s katerim so obložili pravi slonji pult.

Gre za največjo slonjo pogostitev, ki se je je udeležilo 70 teh čudovitih živali. S praznovanjem tega dne želijo okoljevarstveniki opozoriti na problematiko izumiranja slonov in spodbuditi ljudi k njihovi zaščiti. Slonov je na Tajskem manj kot 3.000, zato je močna zaščita nujna. 

Foto: EPA Mednarodni dan slonov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.