Neješča psička

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Se da kaj narediti, da bi bila psička bolj ješča?
Oglej si celoten članek

Vprašanje: Imamo tri leta staro nemško ovčarko, ki je zelo neješča. Dobili smo jo dva meseca nazaj, ker bivši skrbniki niso imeli časa zanjo. Mi hodimo z njo veliko naokoli, nas ima rada ji je lepo. Bivši skrbniki so dejali, da tudi prej ni jedla veliko. Smo blii tudi pri veterinarju in parvi, da je z njo vse v redu. Dajemo ji brikete hills in jih ne mara preveč, meso raje poje. Se da kaj narediti, da bi bila bolj ješča?

Odgovarja Marko Nabergoj, dr. vet. med., Veterinarski inženiring, homeopatija

V takšnem primeru uporabimo homeopatsko sredstvo Lycopoium ali kijasti lisičjak. Najbolje v potenci C12, vsak dan po 5 globulov, do boljšega apetita. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.