Neverjetno prijateljstvo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Podganica Peanut je že skoraj obsedena z muckom ...
Oglej si celoten članek

Ranj je bil nekoč le navaden potepuški mucek. Maggie Szpot iz Wisconsna se je takoj zaljubila v oranžno kepico in jo posvojila. Doma tedaj še niso imeli podganic, zato jih Ranj med svojim odraščanjem ni poznal. Ko je odrasel, je Maggie domov prinesla dve ljubki podganici Peanut in Mocho.

Na začetku jo je bilo strah, da bi ju Ranj poškodoval, a je bil njen strah odveč. Ko sta bili sestrici še čisto majceni, ju je pokazala mucku, ki ju je nežno sprejel in ni kazal nobene agresije.

Mocha se mucku ne približuje preveč, se ga pa ne boji. Peanut pa je čisto obsedena z njim in mu sledi, kamorkoli gre. Tudi Ranj ji vrača ljubezen, na posnetku lahko vidimo celo, kako jo čisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.