Nujno potrebujejo človeka

Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor Foto: zavetisce maribor Zavetišče Maribor
Poglejte te igrive učke, prijazne smrčke in tačke. Obiščite zavetišče in preverite, ali vas tam čaka prijatelj.
Oglej si celoten članek

Dnevi so vse daljši in narava ter dolgi sprehodi kar kličejo. Zakaj ne bi v svojo družino sprejeli prijatelja, ki si bo z vami delil dolge kilometre.

V Zavetišču Maribor na vas čaka veliko število prikupnih kužkov in prijazen mucek. Nekateri kužki so mladi in še čisto igrivi, drugi pa bolj umirjeni in v zrelih letih. Osebje v zavetišču vam bo svetovalo, kateri kuža bo za vaš način življenja najprimernejši, vi pa boste v zavetišču videli, s katerim se boste najbolje ujeli.  

V zavetišče lahko pokličete na številko 02 480 16 60 v času uradnih ur od ponedeljka do petka med 9. In 11. uro in med 13. In 15. uro. Oglede živali pa imajo od ponedeljka do petka med 9. In 14.30 uro ter ob sobotah med 10. In 13. uro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.