Pa tako rada se imata

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Sumatrski tiger Kinwah in nemški ovčar Rumble sta zdaleč najboljša prijatelja
Oglej si celoten članek

Nenavadno prijateljstvo so posneli v privatnem živalskem vrtu Moo v Avstraliji, kjer tiger in pes tudi živita in se kot kaže imata zelo lepo.

Njuno prijateljstvo se je začelo že nekaj tednov po njunem rojstvu, kar pomeni, da sta odraščala skupaj. Danes sta stara sedem let in še vedno neizmerno uživata v sicer na videz grobi igri.

Sicer je simpatični tiger, ki so ga po rojstvu hranili po steklenički, zelo nežna žival in tako velja za vse prebivalce tega živalskega vrta. Ta obiskovalcem ponuja bližnje srečanje z divjimi živalmi. Foto: Youtube Zoo Avstralija

Tako se je pri njih mogoče dotakniti tigra, nosoroga, leva, podgan in mnogih drugih živali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.