Papiga, ki se naveže na celo družino

Foto: Miha Purgar
Foto: Miha Purgar
Otroci bi jo radi učili tudi govoriti ...
Oglej si celoten članek

Vprašanje: Pozdravljeni, doma imam tri otroke, najmlajša je stara šest let. Želijo si papagaja in ne vem, kaj naj kupimo. Za papigo bova skrbela midva z ženo, a bi jo otroci učili govoriti, da bi jim šla na roko in da ne bi bila nevarna. Taka, da bi bila navezana na celo družino. Kakšno papigo svetujete? 

Odgovarja Miha Purgar, gojitelj malih, srednjih in velikih papig

Pozdravljeni.

Prporočam vam nakup Eklektusa, saj ta vrsta papige sprejme celo družino in se ne naveže samo na posameznika kot nekatere vrste papig. Eklektus je tudi med tremi najboljšimi govorci, zato ga lahko naučimo res zelo dobro govoriti, saj so zelo hitro učljivi. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.