Pasji lepotci v Šempetru

Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba
Sladki, prikupni, lepi in ponosni ... Kosmatinci na mednarodni razstavi psov CACIB Šempeter in CACIB Vrtojba.
Oglej si celoten članek

V soboto in nedeljo smo v športnem centru HIT v Šempetru pri Novi Gorici lahko občudovali ponosne pasje lepotce, ki so v Slovenijo priromali iz številnih držav. Poleg Slovencev je bilo največ Italijanov.

Sodnikom je bil najbolj všeč italijanski kratkodlaki ptičar BICE, saj je zmagal tako na mednarodni razstavi psov CACIB Vrtojba kot na CACIB Šempeter. 

Družbo mu je na stopničkah kar dvakrat delal resasti jazbečar DOLCE FONTANA DI TREVI, poleg njega sta stala še ameriški akita REDWITCH BORN THIS WAY in črn novofundlandec KING OF HELLULAND JUST IN TIME.

V fotogaleriji objavljamo nekaj čudovitih utrinkov.

Foto: Katja Vogrinec CACIB Vrtojba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.