Pes osumljen, da je ustrelil lovca

Foto: Profimedia
Tragedija na lovu.
Oglej si celoten članek

Ruski mediji poročajo o nenavadnem dogodku v južnem predelu ruske province Saratov. V nedeljo zjutraj sta se namreč 64-letni lokalni lovec in njegov brat odpravila na lov. 

Zgodilo se je pred lovsko hišo, kjer je 64-letnik ob prihodu na lov odprl vrata avtomobila in izpustil pse. Ob tem je v roki držal lovsko puško:" Pes je skočil na moškega in pritisnil na sprožilec," je včeraj sporočil tamkajšnji preiskovalni urad. 

Moški je utrpel hude poškodbe trebuha in umrl na poti v bolnišnico, so še zapisali preiskovalci tega nenavadnega in tragičnega dogodka. 

dežurni@žurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:43 23. Januar 2018.

    Edino pravilno.Upam le,da bo ubogi kuza ostal ziv.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.