Podgani Remy in Emile imata pomembno nalogo

Foto: Profimedia
Skrbni podganici živita v Brooklyn Cat Cafe, ki je v lasti prostovoljnega neprofitnega društva za dobro počutje živali v Brooklyn Bridge.
Oglej si celoten članek

Tu se zabavata in skrbita za mlade brezdomne mucke, dokler te ne odrsatejo dovolj, da odidejo v svoje domove.

Mladi podgani Remy in Emile sta prišli v Brooklyn Cat Cafe s pomočjo društva Helping All Little Things, ki pomagajo pri posvojitvah malih hišnih živali. Po besedah osebja, sta postali hitro ljubljenki osebja in obiskovalcev, saj obožujeta crkljanje, človeško in mačjo bližino.

Ker sta bili že od malega v mačji družbi, se ne bojita mačk. Oskrbniki pravijo, da imata podganici zelo radi male mucke, saj skrbita zanje, jih čistita in spita skupaj z njimi. "Dejstvo, da jih tako negujeta, dokazuje, da je med njimi močna vez," pravijo. Kljub temu, jih ponoči ločijo, da si lahko podganici tudi malce spočijeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.