Poglejte, kako mu je delfin ukradel val

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ta igriv delfin je močno prestrašil deskarja.
Oglej si celoten članek

Eno od pravil pri deskanju na vodi je, da svojemu kolegu deskarju ne ukrademo vala. Nekateri domačini v Avstraliji pa igrajo po svojih pravilih …

Kot piše Surfer Magazine, je imel profesionalec Soli Bailey pri deskanju nenavadno družbo. Ker je v vodah na jugu Avstralije veliko morskih psov, se je Bailey pojave sprva kar ustrašil.

Na srečo je bila temna figura, ki se je skrivala pod vodo, le igriv delfin. Kot vidimo na spodnjem posnetku se je dvajsetletni deskar na las izognil trčenju z delfinom, njegov izraz na obrazu pa opiše vse njegove občutke. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.