Policistki rešili psa

Foto: PU Koper
Foto: PU Koper
Policisti so imeli v zadnjih dneh veliko dela z domačimi živalmi. Tudi na Obali so morali na pomoč priskočiti psu.
Oglej si celoten članek

Policistki PP Izola sta pri rednem delu na cesti iz Izole proti bolnišnici opazili mlajšega psa, pasme nemški ovčar. Pes se je zmedeno opotekal po vozišču. Obstajala je velika nevarnost, da bi ga kdo povozil oziroma da bi prišlo do prometne nesreče. Policisti sta zato takoj pristopili in psa zvabili z vozišča. 

Ker je deloval dehidriran, sta mu takoj ponudili vodo. Na ovratnici je imel napisano telefonsko številko lastnika, ki sta ga policistki poklicali in psa do prihoda zadržali. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.