Posvojil jih je kuža Fred

Foto: Profimedia Majhne račke
Labradorec, ki sliši na ime Fred, je nepričakovano postal ‘nadomestni oče’ za devet rumenih račk.
Oglej si celoten članek

10-letni štirinožec iz Essenska v Angliji se je v novo vlogo vživel brez težav, potem ko je mamo račjih sirot pokončala lisica.  

Vizita za živali Tako smo se imeli v nedeljo na festivalu

Skrbniki so bila sprva zaskrbljeni, kaj se bo zgodilo z račkami, a je njihove skrbi pregnal Fred. Tako 'očimu' med drugim celo sledijo, ko gre ta plavati v bližnji bajer. "Račke te starosti si želijo le mame in zdaj imajo samohranilca Freda," je po poročanju britanskega Independenta dejal njihova skrbnik Jeremy Goldsmith

Ni prvič, da Fred skrbi za druge živali. Lansko leto sta zakonca Goldsmith posvojila poškodovano veverico Fleabag, ki sta jo našla ob cesti. Z njimi je živela pol leta, ob tem pa ji je družbo delal Fred, ki je nanjo tudi pazil.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.