Pred policisti iz hlač potegnil svojega pitona

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nemec pred policisti iz hlač potegnil svojega pitona.
Oglej si celoten članek

Nemška policija v Darmstadtu je v torek ponoči postala pozorna na opitega in agresivnega 19-letnika z veliko izboklino v hlačah. Ko so ga policisti povprašali, kakšno premoženje skriva v mednožju, je na njihovo presenečenje iz hlač potegnil 35 centimetrov dolgega pitona, poroča danes nemška tiskovna agencija dpa.

Šlo je dejansko za mlado kačo, ki jo je mladi Nemec nosil kar v žepu svojih hlač.

Policisti so nanj postali pozorni, ko se je ponoči glasno prerekal z nekim drugim moškim. Ko so pristopili k njima, je postal še bolj agresiven, zato so ga prijeli in pridržali. V celici je počakal do streznitve, je sporočila policija v Darmstadtu.

Poskrbeli so tudi za kačo in jo dali v posebno kletko za transport. Zdaj še ugotavljajo, kdo je njen dejanski lastnik, mladeniča, ki jo je skrival v hlačah, pa morda čaka tudi ovadba zaradi mučenja živali, še navaja dpa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.