Prestolnica v znamenju pasje lepote

Foto: EPA
Foto: EPA
Ljubljana ta vikend znova gosti številne pse z različnih držav.
Oglej si celoten članek

Ljubljana bo danes in v nedeljo znova gostila več tisoč pasjih lepotic in lepotcev, ki se bodo potegovali za laskave naslove v okviru CACIB Ljubljana 2016. Ta bo tradicionalno potekal na Gospodarskem razstavišču. Danes se bo sodnikom predstavilo 1.313 psov najrazličnejših pasem, v nedeljo pa 1.278 psov iz Slovenije in tujine.

Razstavni šampion Slovenije

Novost letošnje razstave je podelitev naziva Razstavni šampion Slovenije, za dosego omenjenega naziva pa bo moral zmagovalec poleg lepote imeti vsaj pet kandidatur CAC SLO, od česar vsaj dve na mednarodni razstavi, vsaj ena pa na specialni razstavi, in sicer pod pogojem, da je pes ob zadnji kandidaturi imel vsaj dve leti.
 

Otroci do 15. leta imajo brezplačen vstop na razstavo, cena vstopnice za odrasle pa je pet evrov. KZS tudi obvešča obiskovalce, da psom, ki niso prijavljeni na razstavo, vstop ne bo dovoljen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.