Prihaja gurmanski raj za pse

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na dogodek pridite s svojimi štirinožnimi prijatelji, saj jih čaka edinstvena pokušina ... Vstop bo prost.
Oglej si celoten članek

Na Festivalu za ljubitelje živali, ki bo 11. junija v Češminovem parku v Domžalah, pripeljite tudi vaše pasje prijatelje, saj smo jim pripravili brezplačno pasjo degustacijo. Na stojnici Žurnala24.si bodo vsi pasji skrbniki prejeli zemljevidek s točkami za brezplačno degustacijo pasje hrane, priboljškov in prehranskih dopolnil.

Kužki se bodo lahko posladkali na stojnici Pasji.net z malo obdelano hrano Pure, na stojnici Natures menu s surovo hrano Natures menu, na info točki Mr Pet z okusno hrano 4Pet, z vrhunsko hrano se bodo “posladkali” tudi na stojnici Zoohit.

Na info točki GL DESIGN in Naravno zdrav pes bodo obliznili Pasji kokos, pri Nutrikanu jih bodo čakali z naravno hrano za pse, na stojnici Chicopee bodo preizkusili njihovo vrhunsko hrano. Ustavili se boste tudi pri Comford dog plus, kjer bo na voljo hrana Champ in Ropodog, posladkali se bodo tudi na stojnici Najbolj pasje trgovine v Šiški, ŠAPA.

Odlično pokušino pripravljajo tudi pri Pasji hiši Bellevue, ki bo imela tam pasji vrtec.

Na stojnici doTerra eterična olja boste lahko preizkusili naravne repelente, ki so primerni tako za pse kot skrbnike.

Na stojnici Zeliščnega vrta Cvetka bodo poskrbeli za poletno nego tačk. 

Na dogodku bodo ves čas tudi štiri hostese, ki bodo med mačjimi in pasjimi skrbniki delile brezplačne vzorčke okusnih priboljškov Whiskas in Pedigree.

Pomagajmo nežnemu Guindilli domov 

Španski lovci imajo na tisoče lovskih psov, ki jih ob koncu lovske sezone pobijejo ali zapustijo. Med njimi je ogromno galgov, ki jim ljubitelji živali pomagajo in iščejo domove. Špansko zavetišče Scooby poka po šivih, v njem so številne živali, ki si želijo v čisto svoj topel dom. V omenjeno zavetišče se dvakrat letno podajo tudi prostovoljci iz društva Hrtji svet. Tamkajšnjim kužkom med drugim iščejo tudi domove v Sloveniji.

 - Ostaja spregledan 15 mesecev

Foto: Hrtji svet Guindilla V zavetišču Scooby že 15 mesecev neuspešno čaka mlad galgo Guindilla, ki ga prostovoljci iz društva Hrtji svet opisujejo kot nežnega in umirjenega galga. “Rad se stisne k človeku in se crklja,” pravijo.

Na Festivalu za ljubitelje živali bodo prav njemu v čast v pasji pekarni PAPY zgradili največjo pasjo uto iz pasjega piškota. Vaši kosmatinci bodo lahko košček pasje ute poskusili na dogodku, košček boste lahko odnesli tudi domov. Istočasno boste lahko s kakšnim kovancem pomagali Guindilli.

Vaši psi bodo lahko na festivalu poskusili številne pasje discipline, imeli bomo tudi pasje bazenčke, ob 11.00 pa vabljeni na brezplačno delavnico o masaži psov, ki jo bo vodila terapevtka za živali Breda Kralj. Presenečenje pripravljajo tudi na info točki Veterine Noe

Vsi pasji skrbniki se lahko udeležite tudi privlačne nagradne igre z bogatimi nagradami za vaše kosmatince. 

 - 61 bogatih nagrad za vaše pse

Kako do prizorišča

Ker se Češminov park nahaja v središču Domžal, lahko domačini do dogodka pridejo peš. Vsem, ki se boste v Domžale pripeljali z avtom, pa svetujemo, da parkirate na velikem makadamskem parkirišču pri supermarketu Tuš in Zdravstvenem domu (Ulica Matije Tomca, 46°08'22.0"N 14°35'45.5"E). Od dogodka je parkirišče oddaljeno le pet minut počasne hoje.

V Domžalah je na voljo več manjših brezplačnih parkirišč, brezplačne so tudi modre cone, ki v nedeljo ne bodo časovno omejene. Nikar pa ne parkirajte tam, kjer to ni dovoljeno. Inšpektorji ne bodo počivali, čeprav bo nedelja. Parkirišč bo za vse dovolj, manjša parkirišča tik ob Češminovem parku pa bodo namenjena sodelujočim na sejmu. Poskrbeli bomo tudi za usmerjevalne table.

Vsi psi na dogodku morajo biti na povodcu, cepljeni in čipirani. S seboj prinesite tudi njihov potni list z vpisom o veljavnem cepljenju.

anja.scuka@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.