Prijavite se na tekmovanje v pasjih trikcih

Foto: Profimedia pasji trikci
Na Festivalu za ljubitelje živali v Domžalah letos organiziramo tudi tekmovanje v pasjih trikcih. Je vaš kuža pripravljen? Prijavita se!
Oglej si celoten članek

Tekmovanje v pasjih trikcih, ki ga organizirata portal Žurnal24.si in trgovina Pasja Gajba, bo potekalo v sklopu našega Festivala za ljubitelje živali to nedeljo, 10. junija. Festival traja med 9:30 in 18:00 uro, pasji trikci pa so na programu ob 16. uri.

Le še danes se lahko prijavite vsi, ki nam boste s svojim kužkom pokazali tri do šest trikcev, kužki pa morajo biti čipirani in cepljeni proti steklini.

Nagradice prejmejo vsi udeleženci, zmagovalca pa čaka glavna nagrada v vrednosti 50 evrov, ki jo je pripravila Pasja Gajba.

Prijave zbiramo TUKAJ.

Tekmovalce bo ocenjevala petčlanka otroško-odrasla žirija, razglasitev bomo dočakali takoj po koncu tekmovanja.

PRIJAVITE SE!

Na Festivalu za ljubitelje živali bo sicer tudi prava pasja plaža ter okusna pasja degustacija, ki je z vašim kužkom ne smete zamuditi.

Brezplačno Kje se lahko ta vikend zabava vaš otrok

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.